Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τσιμπιδάκια παντού!

Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα καλλυντικών για να ψωνίσω διάφορα πραγματάκια που χρειαζόμουν, μεταξύ των οποίων και τσιμπιδάκια. Οι κοπέλες στο κατάστημα είναι γνωστές μου και πιάσαμε την κουβέντα και κάπως ανέφερα ότι ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιούμε τα τσιμπιδάκια, είναι με την ανάγλυφη πλευρά προς τα κάτω.Οι κοπέλες δεν το ήξεραν και έτσι μου έδωσαν την ιδέα να κάνω κι εγώ ένα ποστ για όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταπεινά μας τσιμπιδάκια.

Για να είναι το τσιμπιδάκι σου ακόμη πιο σταθερό μπορείς α) να το ψεκάσεις με λίγο ξηρό σαμπουάν ή λακ και β) να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω τεχνική "κλειδώματος" που προτείνει το cosmopolitan.com:


Μπορείς να κάνεις την αλογοουρά σου πιο τσαχπίνικη, με δύο τσιμπιδάκια:


Μπορείς να κρύψεις το λαστιχάκι στα μαλλιά σου, τυλίγοντας το με μια τουφα απο τα μαλλιά σου, την οποία θα στερεώσεις με ένα τσιμπιδάκι στη βάση της.


Αν θες να αδειάσεις τελείως το σωληνάριο της κρέμας σου ή της οδοντόκρεμας, πέρασε του ένα τσιμπιδάκι και πιέζοντάς το σπρώξε το προς την άκρη. Δε θα μείνει μέσα τίποτα! 


Το τσιμπιδάκι μπορει να αντικαταστήσει το dotting tool και να κάνεις με αυτό ωραιότατα πουά στα νύχια σου. 

Αν σου αρέσουν τα περίεργα χειροποίητα κοσμήματα μπορείς να φτιάξεις ένα κολιέ με τσιμπιδάκια ή σκουλαρίκια

Μπορείς να κάνεις ένα κοντό καρέ χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου! Δες εδώ πως.

Με ένα - δυο τσιμπιδάκια μπορείς να κλείσεις ένα σακουλάκι τροφίμων.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να απλώσεις εύκολα την κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες σου.

Και φυσικά να τα βάψεις σε διάφορα χρώματα, ή με γκλίτερ, χρησιμοποιώντας τα μανό σου, Καθώς και να τους κολλήσεις στρασάκια ή ό,τι άλλο σου αρέσει. 


Κι αν αναρωτιέσαι που θα αποθηκεύσεις όλα αυτά τα τσιμπιδάκια, σου έχω τη λύση. Μπορείς να τα βάλεις σε ένα κουτάκι από καραμέλες tic tac:


Ή να κολλήσεις μια μαγνητική ταινία στο εσωτερικό του συρταριού ή του ντουλαπιού του μπάνιου και να τα κολλήσεις εκεί (και μαζί τα τσιμπιδάκια για τα φρύδια σου!).

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...