Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τι είναι το tanicure?

Καλά, όχι πως θα κάνουμε ό,τι κουλαμάρα μας πασάρουν, αλλά μιας και ασχολούμαστε με τη μόδα και την ομορφιά, ας ασχοληθούμε και αυτό για 5 δευτερόλεπτα. Το χειμώνα λέει κάνει κρύο και κουκουλωνόμαστε, με αποτέλεσμα να φαίνονται μόνο τα χέρια μας τα οποία τα καψερά, είναι λέει πολύ χλωμά και γι' αυτό πρέπει να τα τονίσουμε! Γι' αυτό ο "tan specialist" James Read και η  nail artist Sophy Robson συνεργάστηκαν για να φτιάξουν το tanicure, κατά το οποίο απλώνουν self-tanner στα χέρια, από τα δάχτυλα ως τους καρπούς και στη συνέχεια κολλάνε ψεύτικα νύχια με έντονα σχέδια. Αν δεν μπορείς να επισκεφθείς τα στούντιό τους για να στα φτιάξουν, μπορείς να μπεις στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα και να παραγγείλεις τα σχετικά προϊόντα για να το κάνεις μόνη σου. 

Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια ανάμεσά μας που θα έδινε καμιά 60αριά δολάρια για κάτι τέτοιο, γι' αυτό και δεν μπαίνω στον κόπο να δώσω διευθύνσεις! Εγώ δεν θα το έκανα για 3 λόγους:
1) Λατρεύω τη χειμωνιάτικη ασπρίλα! 
2) Και μόνο στο άκουσμα της λέξης  self tan γίνομαι πορτοκαλί. Ναι το ξέρω ότι έχουν βγει πολύ καλά, φοβερά και τρομερά self tan αλλά ακόμα κουβαλάω το ψυχολογικό του ανθρώπου που τα δοκίμασε στα 90s.
3) Δεν θα κόλλαγα ποτέ πλαστικά νύχια. Όσο τέλειο κι αν είναι το σχέδιό τους, παραμένουν πλαστικά νύχια και αν δεν είσαι η  Paris Hilton να σου κάνουν αέρα όλη μέρα, δεν είναι καθόλου πρακτικά. Ακόμα θυμάμαι (και λυπάμαι) την καημένη τη σερβιτόρα που της ξεκόλλησε το πλαστικό νύχι την ώρα που μου σέρβιρε τον καπουτσίνο! Κάναμε και οι δύο πως δεν το προσέξαμε καθώς έπεφτε στο πάτωμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...